
Kiełbaski śląskie z szynki
to delikatna, bardziej subtelna forma tradycyjnej kiełbasy. Ich kształt i wielkość sprawiają, że wachlarz możliwości podania kiełbasek jest bardzo szeroki – na ciepło z wody, z piekarnika, grilla, na zimno jako szybka przekąska, na śniadania, kolacje, jako zdrowa przekąska do szkoły i pracy, wspólne biesiadowanie z rodziną i przyjaciółmi. Kiełbaski śląskie z szynki to kwintesencja mięsnego smaku z naturalnymi przyprawami tj. czosnek, pieprz, gorczyca zamkniętego w naturalnej, chrupiącej osłonce. Nasze certyfikowane kiełbaski zawierają aż 95 % mięsa z szynki. Powstają w rodzinnej firmie, która stosując unikatowe receptury, dokłada wszelkich starań, aby końcowy certyfikowany produkt zadowolił najbardziej wymagające podniebienia konsumentów.

Kiełbaski białe z szynki
to tradycyjny smak białej kiełbasy parzonej z szynki w formie cienkich kiełbasek w naturalnej chrupiącej osłonce. Smakują i pachną przyprawami użytymi do ich produkcji – pieprzem i majerankiem. Cienka, bardziej subtelna forma kiełbasek sprawia, że posiadają one większy potencjał kulinarny niż tradycyjna biała kiełbasa – znajdą one zastosowanie nie tylko podczas śniadania Wielkanocnego, jako dodatek do żurku, ale również podczas wspólnego biesiadowania – grilla, pikniku, czy innych rodzinnych uroczystości. Delikatny smak mięsa z szynki sprawia, że kiełbaski można marynować przed pieczeniem, czy grillowaniem. Nasze certyfikowane kiełbaski zawierają aż 95 % mięsa z szynki.

CERTYFIKAT QAFP
Certyfikat QAFP System Gwarantowanej Jakości Żywności QAFP (Quality Assurannce for Food Products) jest to program stworzony przez Unię Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego. Powstał po to, aby konsumenci mogli mieć pewność, że wybierając certyfikowane mięso i jego przetwory, dostają produkty wyjątkowe jakościowo, kontrolowane na wszystkich etapach ich produkcji zgodnie z zasadą „od pola do stołu”. Każde z ogniw łańcucha produkcyjnego musi spełniać oczekiwania jakościowe związane z bezpieczeństwem zdrowotnym konsumentów i wysoką jakością kulinarną mięsa. Założenia systemu zostały opracowane przez naukowców z największych polskich ośrodków akademickich, we współpracy z ekspertami z branży mięsnej...
KONTAKT
Madej Wróbel Sp. z o.o.
41-700 Ruda Śląska
ul. Magazynowa 45
Telefon
Sekretariat Zarządu
(32) 771 22 99